Menü Bezárás

Baloghné Krasznai Angéla Mária

Dietetikus

Szakmai tapasztalat

2011 június – jelenleg is: Dietetikus, Semmelweis Egyetem
Fekvőbeteg osztályokon (urológia, fül orr gégészet, gerontológia, hematológia, onkológia, kardiológia és intenzív osztály) és a rendelőintézeti ambulancián végzek szaktanácsadást és diéta meghatározást.  Feladatom még a fekvőbetegek élelmezésének szoros nyomon követése, diétarendelés a Medsol programban, a hozzám tartozó osztályok napi étkezésének ellenőrzése az ételek minőségi és mennyiségi átvétele és a tálalás levezénylése.  

2019 december – 2021 március: Dietetikus, Eatrend Kft
Diétás étlapok tervezése az aktuális közétkeztetési szabályozás szerint bölcsődés, óvodás és iskoláskorú gyerekeknek valamint szociális intézményeknek.

2016 január – 2019 október: Dietetikus, GastroTom Bt
Normál és diétás étlapok tervezése az aktuális közétkeztetési rendelet szerint bölcsődés, óvodás és iskoláskorú gyerekeknek valamint szociális intézményeknek.

2014 szeptember – 2015 március: Dietetikus, Alma Egészségport, CBA csoport
Az egészséges és alternatív élelmiszereket árusító budapesti boltban a vásárlók segítése, tanácsadás és előadások tartása volt a feladatom.

2010 szeptember – 2011 május: Dietetikus, Gastroyal, Experiment Food KFT
Feladataim közé tartozott az étlaptervezés, az internetes honlap szakmai anyagainak írása, szakmai cikkek és az étlappal kapcsolatos kommunikációs anyagok elkészítése valamint a fogyasztókkal való kapcsolattartás, a fogyasztók tájékoztatása e-mailon és telefonon. Gyakorta résztvettem rendezvények lebonyolításában is.

Tanulmányok

2006 – 2010: Dietetikus, élelmezésvezető
Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, Budapest
Ápolás és betegellátás szak
Szakdolgozat címe: Dietetikus szerepe az alapellátásban, avagy mi dolgunk a háziorvosokkal

2005 – 2006: Közművelődési szakember, művelődési szolgáltatásszervező szak
Népi Mesterségek és Művészetek Szakközépiskolája, Budapest
(OKJ 52 8407 01)
Szakdolgozat címe: Falufejlesztési program, Szanticska