Menü Bezárás

Dr. Balogh Zsuzsanna

gasztroenterológus, sebész szakorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem
Szakterületeim: gasztroenterológia, Sebészet, Radiológia, Háziorvostan

1991-től végzek gasztroenterológiai diagnosztikai és terápiás endoszkópos vizsgálatokat.(gyomor-vastagbéltükrözés, polip eltávolítás, vérzéscsillapítás).

Kiemelten foglalkozom a gyulladásos bélbetegségekkel, és azok következményeivel. Pápán megalapítottam, a sztómával rendelkező (vékonybél, vastagbél és húgyúti kivezetése testen kívülre helyezett tasakban), élő betegek klubját melynek vezető orvosa voltam 28 évig, így hatalmas tapasztalatot szereztem a sztómával rendelkező páciensek fizikai és lelki problémáiról is. Rendkívül fontosnak tartom a szűrővizsgálatokat, mert az idejében észrevett elváltozásokat sokkal nagyobb eséllyel lehet gyógyítani.

Segítséget tudok nyújtani mindazoknak akik állandó emésztési problémákkal küzdenek, mint pl. puffadás, székrekedés, hasmenés, gyomortáji fájdalmak, sok gyomorsav, nyelési nehézségek. Az idejében nem kezelt emésztési rendellenességek további betegségek kialakulásához vezethetnek, ezért jöjjön el hozzám időben, még a krónikus tünetek kialakulása előtt. Hiszem, hogy a gyógyulása akkor lesz igazán sikeres, ha betartja az orvosi javaslataim, illetve a dietetikus által javasolt étrendet. Szorosan együtt dolgozom dietetikusainkkal.

A sztómával rendelkező páciensek részére vényt tudok felírni, illetve a mindennapi életét tudom segíteni tanácsadással, és sztómaterápiás eszközök bemutatásával, ajánlásával.

Forduljon hozzám bizalommal emésztési panaszaival!