Menü Bezárás

EGYEDI TALPBETÉTEK (Podiart)

Hétköznapokra, sportolásra és munkához

Talpbetét mindennapi használatra

A talpbetétekhez három különböző fedőréteg választható: bőr, microfiber vagy polifoam. Ehhez kapcsolódóan variálható az alapréteg is, mely lehet a klasszikus préselt bőr vagy a zárt cellás polifoam. A fedő és alaprétegek kiválasztásában kollegáink segítenek a talpvizsgálat után.

Listaár: 13.900 Ft

Prémium talpbetét

Az egyedi prémium talpbetétekhez három különböző fedőréteg választható: bőr, microfiber vagy polifoam. Az alapréteg a speciális, rezgéselnyelő noene az extra kényelem érdekében.

Listaár: 19.900 Ft

Sport talpbetét

Az egyedi sport talpbetétek fedőrétege minden esetben egy izzadtság elvezető, antibakteriális ezüst-ionos textil. A középső réteg egy szintén antibakteriális, speciális rezgéscsillapító anyag, az alapjuk pedig sportágspecifikusan változik.

megfelelő illeszkedés miatt a talpbetétet az adott sportcipő méreteinek megfelelően csiszoljuk, vékonyítjuk, emiatt azonban ajánlott a lábbeli pontos típusának megadása a talpfelvétel készítés során.

Listaár: 19.900 Ft

Hogyan lehet Önnek is egyedi talpbetétje?

Az egyedi talpbetétrendelés előtt, az első lépés, hogy megvizsgáljuk a lába statikai állapotát.

Ezt a számítógépes talpfelvétel nevű eljárással végezzük el. A számítógépes talpvizsgálat során a páciens rááll a podoszkópra (talpfelvételt készítő eszköz), amely több kamera segítségével, egyedi nyomásponti képet készít a talpról.

A talpfelvétel alapján, a láb statikai elváltozásait tudjuk megállapítani (mint pl. harántboltozat-süllyedés, lúdtalp, bokabedőlés, stb..) illetve rögzítjük az esetleges panaszokat egy adatlap kitöltésével.

Mi történik a számítógépes talpvizsgálat után?

  1. Ezután megtervezik a személyre szabott talpbetétjét: A felvételt ortopéd technikusaink elemzik, majd a talpfelvétel alapján megtervezik az egyedi talpbetétet.
  2. Az egyedi talpbetét ezután egyenként, kézzel kerül összeállításra, többszöri minőség ellenőrzés beiktatásával.
  3. Az elkészült talpbetétet átveheti nálunk, vagy igény esetén címére postázzuk.

Talpbetét utánrendelés

Amennyiben már van Podiart egyedi talpbetéted és egy évnél nem régebbi a talpfelvételed, akkor lehetőséged van új talpbetét megrendelésére/talpbetét utánrendelésre is. A talpbetét megrendeléséhez meg kell adni az előző talpbetét sorszámát, melyet a megrendeléskor kaptál meg.