Menü Bezárás

Speciális kismama masszázs

Rendel

Prof. Dr. Acsády György

érsebész, sebész

Rendelési idő

Mi a kismama masszázs?

A terhesség ideje alatt zajló folyamatok rengeteg változást indítanak el szervezetben. Ahogy a növekvő pocak elkezdi „előrehúzni” a gerincoszlopot, mellyel egyidejűleg a hátizmok terhelése is megváltozik. Az édesanya  izomzata és automatikusan kompenzálja a megváltozott testtartást, ennek következményeként bizonyos izmok túlterhelődek és különösen érzékennyé válhatnak. A hormonváltozások hatására a szövetek kissé fellazulnak, a medence kiszélesedik ahogy a növekvő magzathoz idomul, a lazább szalagok és ízületek tovább növelik az izmok terhelését.

A várandósság második felében a hát felső részén a vállöv izmainak fájdalma és a csuklyás izom területén megjelenő fájdalom szintén gyakori, ez azonban inkább a lelki folyamatok változása okozta stressznek tudható be.

A kismama masszázs képes enyhíteni a testi és lelki tüneteket és ezáltal felüdülést és felfrissülést okoz.

Milyen pozitív élettani hatáskora számíthatunk a speciális masszázs eredményeként?

A masszázst intézményünk szakasszisztense Kis Edina (felnőtt szakápoló, főiskolai végzettségű edző, egészségügyi masszőr) végzi. Amennyiben a masszázzsal kapcsolatban további kérdése lenne, vagy az ellátásra kíván bejelentkezni az alábbi elérhetőségeken örömmel állunk rendelkezésre.

Térítési díjak:

  • 40 perces masszázs: 8 000 Ft
  • 60 perces masszázs: 10 500 Ft

Érsebészeti szakrendelés most akciós doppler vizsgálattal!
Professzionális megoldást keres problémájára? Kérjen időpontot érsebészetre, a Belvárosi EgészségCentrumba várakozás és beutaló nélkül! Személyre szabott kezelésekkel gondoskodunk egészségéről!  Ne maradjon le az akciós doppler vizsgálatról!

  • Kiemelkedő szakértelem
  • Elhivatott érsebész szakorvos
  • Kellemes és diszkrét környezet
  • Modern orvostechnológiai eszközpark
  • Átfogó szolgáltatások