AKCIÓS! INZULINREZISZTENCIA LABORCSOMAG

13.900 Helyett AKCIÓ! 11.900 Ft! Vérvételi díjat tartalmazza!

Az inzulinrezisztencia vizsgálat az valójában egy terheléses vércukor mérés, amely mellett mérjük az inzulin szintjét is, amely folyamatosan változik a cukorterhelés következtében. Az inzulinrezisztens pácienseknél, a vércukorszint emelkedése mellett az inzulin szint is emelkedett értéket fog mutatni.

Csomagba tartozó vizsgálatok:

Ujjbegyes vércukor, Glukóz időpontban, Glu 0 perc, Glu 60 perc, Glu 120 perc, HOMA index, Inzulin időpontban Inz 0 perc, Inz 60 perc, Inz 120 perc, 75 glukóz

Javasoljuk, hogy a vizsgálat előtt 12 órával már ne étkezzen, csak folyadékot fogyasszon, abból is a nem cukrozott italokat (pl. víz- tiszta tea, cukor és citrom nélkül) . Kérjük, hogy a vizsgálati napon már teljes éhgyomorra érkezzen!

Mi fog történni a vizsgálat alatt?

A legelső időpontunk 9 óra, Ön lesz az első akivel foglalkozunk, hiszen az inzulinrezisztencia vizsgálat 120 perces és többszöri vérvétellel jár.
Javasoljuk, hogy hozzon magával ennivalót, amit a vizsgálat végeztével elfogyaszthat.

13.900 Ft Helyett AKCIÓ! 11.900 Ft! Vérvételi díjat tartalmazza!
  1. lépés: Először ujjbegyből vett éhgyomri vércukorszint mérés történik. Ha az érték nem haladja meg a 6.00 mmol/l-t akkor a vizsgálatot tudjuk folytatni. Amennyiben a mérőeszközünk 6.00 mmol/l feletti értéket mutat, a vizsgálatot az Ön egészségének biztonsága érdekében nem végezhetjük el, mert fennállhat a diabétesz( cukorbetegség) gyanúja és a vizsgálatnak komoly mellékhatásai lehetnek. Mindenképp további kivizsgálás szükséges, amiben Dr. Tekse István nőgyógyász-endokrinológusunk tud elvégezni. A díjazás a magas éhgyomri cukor érték esetében, csak az 1500 Ft-os vérvételi díj.

  2. lépés: 75 g glükóz édes oldat elfogyasztása. VÍzben feloldott cukros oldatot kell meginni.

  3. lépés: 60 perces vérvétel

  4. lépés:120 perces vérvétel

A inzulinrezisztancia vizsgálat alatt, megállapítható a glükóz tolerancia, és az inzulinszint változása. A HOMA indexet is kimutatja amely érték alapján a 2.-es értéktől már felmerül az inzulinrezisztencia gyanúja, önmagában ez az érték nem elég a diagnózis felállításához, szükséges hozzá a terhelés utáni érték.

Mikor lesz eredményem?

A vizsgálatot követő 1-2.munkanapot követően.

Mit csináljak, ha kezemben az eredmény?

Maga a laborvizsgálat önmagában nem egy diagnózis.Egy endokrinológus, vagy diabetológus, vagy belgyógyász (háziorvos) fogja Önnek megmondani a pontos diagnózist, a felsorolt tünetei alapján és a nálunk végzett inzulinrezisztencia vizsgálatot egybevéve. Bejelentkezhet Dr.Tekse István nőgyógyász-endokrinológusunkhoz is, aki kiértékeli a leletét és ha szükséges akkor kezelést ír elő.

Nők esetében javasoljuk!

Az inzulinrezisztencia számos más betegség tünete is lehet. Hölgyek esetében a PCOS - policisztás ovárium szindróma egyik kísérő tünete az inzulinrezisztencia. A PCOS sok esetben befolyásolja a megtermékenyülést is és számos kellemetlen tünete is van. Akinél felmerül ez a betegség, mindenképp ajánlott inzulinrezisztencia vizsgálatot elvégezni.

Ha felmerül az inzulinrezisztencia gyanúja, érdemes táplálkozási szakértőnktől tanácsot kérnie, mert az étkezéssel helyre lehet hozni a problémát.

Ha menstruációs problémái vannak mindenképp jöjjön el kiváló nőgyógyászunkhoz, Dr. Tekse Istvánhoz


ÁRA: 13.900 Ft HELYETT - 11.900 Ft! A vérvételi díjat tartalmazza!


IDŐPONTOT KÉREK AZONNALI HÍVÁS

Elérhetőségeink


1136 Budapest, Balzac u. 11.

Egészségpénztári partnereink

Copyright © 2015. Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Mediszintech Audiológia Kft. adatkezelési tájékoztatója | Medipont Kft. adatkezelési tájékoztatója