AKCIÓS! Tuti Pajzsmirigy Laborcsomag

25.000 Ft HELYETT 23.000 Ft. Vérvételi díjat tartalmazza!
Miért Tuti Pajzsmirigy csomag?

Ez az a pajzsmirigy laborcsomag ami TUTI biztosan kimutatja azt, ha probléma van a pajzsiriggyel. Vannak általános értékek az általános pajzsmirigy vizsgálatokkal, ezek általában a TSH, T4, T3, Anti TPO- ,Anti TG szintet mérik a vérben. A mi TUTI pajzsmirigy laborcsomagunkban van egy olyan plusz vizsgálat, ami biztossá teszi a pajzsmirigy betegségének kimutatását. EZ a TRAK - TSH-receptor-ellenes antitest.

7 tünet ami indokolhatja a pajzsmirigy laborvizsgálatot!

1. GOMBÓCOT ÉREZ A TORKÁBAN:
a  pajzsmirigy egyik megbetegedésnek a neve a golyva vagy más néven struma. Ennek a tipikus tünete a pajzsmirigy megnagyobbodása, olyan mintha gombóc lenne az ember torkában. Ennek a betegségnek az egyik oka lehet az alacsony jódfogyasztás. 150 mikrogramm jód szükséges egy felnőtt ember megfelelő pajzsmirigy működéséhez.

2. ÁLMATLAN ÉJSZAKÁI VANNAK VAGY ÉPP ÁLLANDÓAN ALUDNA
A pajzsmirigy- alulműködés egyik tipikus tünete az állandó fáradtságérzet. Legszívesebben egész nap aludna ha lehetne és hiába alszik este 8-10 vagy annál is több órát, hulla fáradtan ébred. . A pajzsmirigy- túlműködésekor meg épp az ellenkezője van jelen, éjszaka a plafont nézi, alig bír elaludni, ami miatt viszont nappal fáradtabb.

3. VÁLTOZOTT A SÚLYA
A pajzsmirigy betegségek látható, szembetűnő tünete a testsúlyváltozás. Amikor alulműködik a pajzsmirigy akkor hajlamosabbak vagyunk a hízásra, amikor meg túlműködik akkor a fogyásra.

4. VÁLTOZÓ HANGULATAI VANNAK
Sokszor úgy ideges, hogy nem is tudja mitől, levert, rossz kedve van, vagy épp kialakulóban van egy pánikbetegség? Ezek mind lehetnek a pajzsmirigy problémára utaló tünetek.

5. NŐK ESETÉBEN: MENSTURÁCIÓS PROBLÉMÁI ILLETVE TERMÉKENYSÉGI PROBLÉMÁI VANNAK
Ha Ön azt tapasztalja, hogy erősebb fájdalommal járó, illetve elhúzódó menstruációja van, akkor pajzsmirigy-alulműködésre is gyanakodhat. Manapság egyre többször derül ki, hogy a meddőség hátterében a pajzsmirigy valamilyen megbetegedése áll.

6. EMÉSZTÉSI PANASZAI ÁLLANDÓSULNAK
A székrekedés és a hasmenés is lehet a pajzsmirigy probléma tünetei. A mai kutatások alapján az irritábilis bél szindróma kialakulhat a pajzsmirigy túlműködése miatt is, ami hol székrekedéssel, hol hasmenéssel is jár.

7. ÉREZHETŐEN TÖBB HAJA HULLIK, ÉS NAGYON SZÁRAZ A FEJBŐRE
Gyakori panaszok közé tartozik a haj szárazzá válása, és a nem normális hullása. A köröm elvékonyodhat, illetve a lábszárak nagyon kiszáradhatnak. 

25.000 ft HELYETT 23.000 Ft. Vérvételi díjat tartalmazza!
Csomagba tartozó vizsgálati paraméterek:

T4 szabad frakció (FT4), T3 szabad frakció (FT3), TSH (szuperintenziv), Anti-TPO, Thyreoglobulin autoat (TRAK)., TSH

Kell -e előkészület a vizsgálatra?

A vérvétel semmilyen különösebb előkészületet nem igényel, nem szükséges éhgyomorral jönni, de ha bármilyen hormontablettát vagy pajzsmirigyre gyógyszert szed, azt a vérvételt követően vegye be.

Mikor lesz eredményem?

2-3 munkanapon belül megérkezik az eredmény és értesíteni fogjuk Önt.

Mit csináljak ha kezemben van az eredmény?

A labor által küldött eredmények a referencia tartományai csak az adott laboratóriumra vonatkoznak, ahol a pajzsmirigy laborvizsgálatot elvégzik. Más lehet az eredmény más laboratóriumok készülékeinek mérési eljárásai miatt, ezért fontos hogy ne hasonlítsa össze leletét egy korábbi lelettel, ha nem ugyanazon a helyen történt a vizsgálat. A referencia értékek több tényezőtől függenek, mint például a kor, a nem, és a teszt módszere, ezért a kiértékelést mindenképp szakorvos végezze!

Ha menstruációs zavarai vannak- vizsgáltassa meg specialistánkkal magát - Dr. Tekse Istvánhoz

Ha aranyere van ami vérzik és fájdalmas, ne késlekedjen jelentkezzen be szakértő orvosunkhoz Dr. Novák Andráshoz


ÁRA: 25.000 Ft HELYETT - 23.000 Ft. A vérvételi díjat tartalmazza!


IDŐPONTOT KÉREK AZONNALI HÍVÁS

Elérhetőségeink


1136 Budapest, Balzac u. 11.

Egészségpénztári partnereink

Copyright © 2015. Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Mediszintech Audiológia Kft. adatkezelési tájékoztatója | Medipont Kft. adatkezelési tájékoztatója