Keresés
Close this search box.

Fül-orr-gégészet

A fül-orr-gégészeti szakrendelésünkön a fül, az orr és a garat területén jelentkező különböző problémák diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozunk, ami magában foglalja többek között a fülgyulladások, orrpolipok, orrmandula problémák felismerését és kezelését egyaránt. Emellett a szédülés is gyakran kapcsolódik ehhez a területhez, mivel a szédüléses panaszok hátterében gyakran fülbetegségek is állhatnak.

Szakrendelésünkön kivizsgáljuk és kezeljük az általánosságban előforduló fül-orr-gégészeti panaszokat. Kiemelt szakterületünk a szédülés ,a fülzúgás és a szagláskiesés diagnosztika és terápia. Nem szabad kihagyni a felsorolásból a szájüregi és garatképletek szűrését, melynek fontos szerepe van az egészség megőrzésében, a dohányzók és nemdohányzók körében egyaránt.

Dr. Mavrogeni célja, hogy a legkorszerűbb kutatásokat felhasználva, bizonyítékokon alapuló ellátást nyújtson a fülzúgás, a szédülés és a szagláskiesésben szenvedőknek. A betegellátás további javítása érdekében Dr. Mavrogeni aktívan kutatja a fülzúgás- és a szaglószervi diszfunkcióban (szaglás elvesztése) szenvedő betegek újszerű kezelési módjait.

Fül-orr-gégészeti magánrendelésünk gyermekek és felnőttek részére egyaránt elérhető.

Dr. Mavrogeni Maihoub Panayiota
fül-orr-gégész, audiológus szakorvos

Ciprusi származású orvos vagyok,a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi karán szereztem diplomámat. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikán dolgoztam, ahol 1997-ben a fül-orr-gégészeti, majd 2001-ben ráépített audiológiai szakvizsgát tettem, mindkettőt “kiválóan megfelelt” minősítéssel. Továbbképzéseken vettem részt Németországban, Angliában, Olaszországban, Ausztriában, Dániában, Görögországban, Israelben, Cipruson.2002-ben létrehoztam Ciprus egyetlen szédülés magánklinikáját. A Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat Rendelőintézetben a fül-orr-gégészeti szakrendelés keretein belül 2018-ban létrehoztam a fülzúgás ambulanciát. Folyamatos tudományos munkát végzek a fülzúgás és a szaglásvesztés területén, amiből számos tudományos cikk is megjelent. Tagja vagyok a Magyar, a Ciprusi és a Görög Fül Orr Gége társaságnak.

Beszélek görögül, magyarul és angolul.Általános fül-orr-gégészeti problémákkal foglalkozom 0 éves kortól.

Szakterületeim: minden típusú hallásprobléma, a szédülés, a fülzúgás,és a szagláskiesés diagnosztikája és terápiája

Kérjen időpontot szakrendelésünkre, ha a felsoroltak bármelyikét tapasztalja: