Keresés
Close this search box.

BELVÁROSI EGÉSZSÉGCENTRUM

Több mint 15 éve a belváros szívében frekventált, jól megközelíthető helyszínen működő Egészségcentrumunkban kellemes, diszkrét környezetben várjuk mindazokat, akiknek fontos a színvonalas és betegközpontú egészségügyi ellátás.

Folyamatosan bővülő szakrendeléseinkkel igyekszünk átfogó szolgáltatást nyújtani a hozzánk fordulóknak. Különösen fontos számunkra pácienseink komplex ellátása, az esetleges szervi elváltozások gyógyítása, kezelése mellett  a betegségek hátterében húzódó esetleges lelki okok feltárása is. Valamennyi munkatársunk elhivatott abban, hogy az elérhető legjobb ellátást nyújtsák olyan összetett egészségügyi problémák esetében is, ahol csak több szakma együttműködése hozhat eredményt.

Orvostechnikai eszközparkunk folyamatos alakítása során szem előtt tartjuk, hogy a pontos diagnózis és a kezelési tervek felállításához szükséges legfontosabb képalkotó és laboratóriumi diagnosztikus eszközök közvetlenül intézményen belül elérhetők legyenek.

Intézményünk egyben Sztómacentrum is, így országosan egyedülálló módon, teljes körű szakorvosi ellátást és szaktanácsadást biztosítunk a sztómával élők számára. Az Egészségcentrumban akár TB támogatással rendelt, akár teljes áras sztómaterápiás gyógyászati segédeszközök megvásárlására is van lehetőség.

Eddigi tapasztalataink és ügyfeleink visszajelzése alapján a Belvárosi Egészségcentrum elsődleges vonzereje a megbízhatóság, az odafigyelés, a megnyugtató családias légkör, és a szakmai profizmus. Pácienseinket nem futószalagon kezeljük, hanem egyénre szabott, fókuszált figyelmet kap mindenki. Hiszünk a személyes gondoskodásban, ami a gyógyulás egyik titka. Valljuk, hogy a betegellátás üzleti tevékenység is, de elsősorban hivatás!

MIÉRT VÁLASSZA
A BELVÁROSI EGÉSZSÉGCENTRUMOT?

SZAKÉRTELEM

páciens évente
0 +

Intézményünk elsődleges vonzereje a megbízhatóság, az odafigyelés, és a szakmai profizmus. Pácienseinket nem futószalagon kezeljük, hanem egyénre szabott, fókuszált figyelmet kap mindenki.

EMPÁTIA

betegközpontúság
0 %

Számunkra fontos pácienseink fizikai, érzelmi és mentális egészsége egyaránt.

BIZTONSÁG

bizalom
0 %

Célunk nem csak a bizalom kialakítása, hanem annak hosszútávú megőrzése is.