Keresés
Close this search box.

Kapcsolat

Nyitva tartás:

Hétfő – Csütörtök: 09.00 – 18.00
Péntek: 09.00 – 15.00

Elérhetőségeink

Parkolási lehetőség a nyugati pályaudvarnál elhelyezkedő bevásárlóközpont parkolójában (5 perc séta)

Parkolási rend a Belvárosi Egészségcentrum körzetében!

Tisztelt Pacienseink!

A Dráva utca – Váci út – Szent István körút – Duna part által határolt területen a kijelölt parkolókat 18.00 óra és másnap 07.00 óra között kizárólag az 1. zónára érvényes lakossági parkolási
engedéllyel rendelkező helyi lakosok használhatják, a nap többi részében azonban továbbra is bárki igénybe veheti, aki autóval közlekedik, parkol.

A fentiekre figyelemmel, felhívjuk a figyelmüket, hogy amennyiben az Önök ellátási előjegyzési időpontja 18. 00 óra utáni időpontra szól és személy gépjárművel érkezne Rendelőnkbe, a várakozás, parkolás során a fenti szabályokat tartsa szem előtt. A kerület tájékoztatása szerint a kizárólagos lakossági parkolás 2022. augusztus 1-jei indulásától egy hónapos türelmi idő alatt csak figyelmeztetnek a XIII. Kerületi Közterület-felügyelet munkatársai, ezt követően azonban 2022. szeptember 1-jétől bírságot vagy kerékbilincset is alkalmazhatnak az engedély nélküli parkolókkal, használókkal szemben.

A büntetések, bírságolások elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a 18.00 óra utáni, vagy a napközbeni parkolás esetén vegyék igénybe a közeli üzletközpontban elérhető parkolókat.

Javasoljuk, hogy a nyugati pályaudvarnál elhelyezkedő bevásárlóközpont parkolóját vegyék igénybe, amely 4 perc sétára található.