Keresés
Close this search box.

Dr. Tekse István

szülész-nőgyógyász, endokrinológus

Szakrendelésünkön a széleskörű nőgyógyászati tevékenységen felül, meddőségi vizsgálatokat és kezeléseket is végzünk, valamint terhesgondozás keretin belül, gondoskodunk arról, hogy Ön és születendő gyermeke a legtöbbet megkapja a terhesség időszakában.

Bemutatkozás

 
Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem. Szakvizsgámat „kiválóan megfelelt” minősítéssel tettem le.

Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások. A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.

Nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.