Menü Bezárás

Sztómaterápiás konzultáció

Rendel

Baloghné Krasznai Angéla Mária

dietetikus

Rendelési idő

Sztómával élni kétségtelenül más, mint nélküle. Akaraterővel és szakemberek segítségével, a betegek idővel szorongás nélkül tudják elfogadni, hogy az új, megváltozott körülmények között is lehet (kell) értékes emberi életet élni. Fontos megjegyezni, hogy hazánkban több mint 15 000 ember él sztómával. Számukra számtalan kiváló minőségű gyógyászati segédeszközt kínálnak a szakemberek, melyek segítségével könnyebbé válik az új, megváltozott élethelyzet elfogadása. A sztómaterápiás eszközöket a gyártók folyamatosan fejlesztik, ennek is köszönhető, hogy ma már mindenki megtalálhatja azt, amivel teljes életet élhet. De a megfelelő életminőség elérése segítség nélkül igen nehéz, vagy egyáltalán nem lehetséges. A BEC-ben profi, tapasztalt szakember (sztómaterápiás nővér) közreműködésével készítjük fel pácienseinket a sztómás lét kihívásaira.
 • Hogy fog kinézni a sztómám, és milyen érzete lesz?
 • Táplálkozás a sztóma műtét után
 • Öltözködés és tisztálkodás
 • Szabadidő – utazás, sportolás

Sztómával élni kétségtelenül más, mint nélküle. Akaraterővel és szakemberek segítségével, a betegek idővel szorongás nélkül tudják elfogadni, hogy az új, megváltozott körülmények között is lehet (kell) értékes emberi életet élni.
Fontos megjegyezni, hogy hazánkban több mint 15 000 ember él sztómával. Számukra számtalan kiváló minőségű gyógyászati segédeszközt kínálnak a szakemberek, melyek segítségével könnyebbé válik az új, megváltozott élethelyzet elfogadása. A sztómaterápiás eszközöket a gyártók folyamatosan fejlesztik, ennek is köszönhető, hogy ma már mindenki megtalálhatja azt, amivel teljes életet élhet. De a megfelelő életminőség elérése segítség nélkül igen nehéz, vagy egyáltalán nem lehetséges. A BEC-ben profi, tapasztalt szakember (sztómaterápiás nővér) közreműködésével készítjük fel pácienseinket a sztómás lét kihívásaira.

 • Hogy fog kinézni a sztómám, és milyen érzete lesz?
 • Táplálkozás a sztóma műtét után
 • Öltözködés és tisztálkodás
 • Szabadidő – utazás, sportolás
 • Hogy fog kinézni a sztómám, és milyen érzete lesz?
 • Táplálkozás a sztóma műtét után
 • Öltözködés és tisztálkodás
 • Szabadidő – utazás, sportolás

Sztómaterápiás konzultáció 2 alkalmas

A konzultáció során a sztómaterápiás nővér felkészíti a pacienst a műtétre és az azzal járó változásokra. Kijelöli a sztóma helyét és megtanítja előzetesen a segédeszközök használatát. Életvezetési, táplálkozási és higiéniai tanácsokkal látja el az érintetteket. A műtétet követően kollégánk megtanítja a zsák ürítését, cseréjét és a bőr ápolását, tisztítását.
Ár: 29.000 Ft

Sztómaterápiás konzultáció 1 alkalmas

A konzultáció során , a páciens bármely sztómával kapcsolatos problémájára választ kaphat. Ilyenek lehetnek pl: leváló zsák, bőrfelmaródás, megváltozott sztóma méret, nem megfelelő zsák méret, otthonápolás, higiénia, stb…
Ár: 17.500 Ft

Térítési díjak:

Első konzultáció: 18 500 Ft (45 perc)

Második (és további) konzultáció: 13 000 Ft (30 perc)